Välkommen till Citcop, din pålitliga partner när det kommer till energieffektiva och hållbara lösningar. Vi är stolta över att vara en ledande aktör inom försäljning av värmepumpar, solceller och elbils laddare. Med en stark vision för en grönare och mer hållbar framtid, har vi sedan sr´tarten arbetat hårt för att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna för våra kunder.

Värmepumpar: Citcop erbjuder ett brett utbud av högpresterande och energieffektiva värmepumpar som är skräddarsydda för att passa ditt unika behov. Vårt mål är att göra ditt hem eller företag mer bekvämt och samtidigt minska din energiförbrukning och koldioxidavtryck.

Solceller: Vi tror att solenergi är framtiden, och därför erbjuder vi högkvalitativa solcellssystem som ger dig möjlighet att producera din egen ren energi. Våra solcellslösningar är designade för att vara kostnadseffektiva och hållbara, och de hjälper dig att sänka dina elkostnader och minska din påverkan på miljön.

Elbils laddare: För dem som har tagit steget mot elbilar erbjuder Citcop smarta och pålitliga elbils laddningslösningar. Våra laddare är enkla att använda, energieffektiva och kompatibla med olika elbilar. Vi gör det enkelt för dig att ladda din elbil hemma eller på arbetsplatsen.

Vad som skiljer oss från andra företag är vårt åtagande för kundnöjdhet och vår strävan efter att erbjuda de mest avancerade och pålitliga produkterna på marknaden. Vårt team av experter finns alltid tillgängliga för att ge rådgivning, installation och support för våra produkter. Vi är stolta över att hjälpa våra kunder att göra miljövänliga val och spara pengar samtidigt.

Vi på Citcop ser fram emot att vara din partner på resan mot en mer hållbar och energieffektiv framtid. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta det första steget mot en grönare morgondag. Vi arbetar aktivt mot nettonoll.

 

Citcop AB

Adress: Kromgatan 3, Postadress: 271 39 Ystad

Telefon: 0411-56 14 00,  044-620 30 60, 031-383 15 70
Support: 031-383 15 60

E-post: info@citcop.se, E-handel: www.citcop.se

Org. nr: 556726-7827