Fjärrstyrning

October 05, 2023
Fjärrstyrning
Publicerad  Uppdaterad  

Styr din värmepump direkt från mobilen

Visst vill du kunna styra ditt inomhusklimat även när du inte är hemma. Genom att fjärrstyra värmepumpen genom mobilen kan du kontrollera ditt inomhusklimat, oavsett var du är. Kanske vill du höja temperaturen på väg hem från jobbet så att det är varmt och skönt när du kommer hem. Eller kanske vill du slå på kylfunktionen en varm sommardag. Genom att fjärrstyra värmepumpen kan du alltid planera för ett behagligt klimat. På Citcop har vi olika lösningar som gör det enkelt och lätt att ställa i temperatur och olika driftslägen.

Full kontroll, oavsett var du är

Fjärrstyrning är en bra investering för fritidshuset eller sommarstugan. Du kan vara borta långa perioder, och ända vara trygg i förvissningen att allt fungerar som det ska. Ställ in systemet på underhållsvärme och höj gradantalet i lagom tid innan du kommer fram. På så sätt behöver du aldrig anlända till ett kallt hus utan kan njuta av ett behagligt inomhusklimat från första sekunden. Fjärrstyrning av värmepumpen är också ett bra val om du ska på semester eller har ett hus utomlands. En enkel knapptryckning är allt som behövs, oavsett om du har huset i fjällen eller i Italien. Avståndet är inget problem. Mycket enklare och smidigare än att be grannarna om hjälp med att skruva upp värmepumpen.

Det finns olika system

Numera har nästan alla värmepumpar inbyggd WiFi vilket gör att du kan styra din pump via en mobilapp. Om WiFi saknas i pumpen eller om du inte har WiFi där pumpen ska sitta så så finns  tillbehör som löser detta . GSM lösning om du saknar WiFi se CTSMALL och separat WiFi dosa som kan styra din pump exempelvis Panasonic ComfortCloud. På Citcop har vi flera se Tillbehör.

Publicerad  Uppdaterad